cristiii. 2 Posted May 10, 2019 Descriere: Este un addons BASEBUILDER - CSO + CREDITE + V.I.P Autor: eVo Contine: * Metamod * Dproto * Amxmodx Descărcare: Click Aici Pluginuri: [sursa=];--------------------------- Default Plugins ------------------------------ admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) admincmd.amxx ; basic admin console commands adminslots.amxx ; slot reservation multilingual.amxx ; Multi-Lingual management menufront.amxx ; front-end for admin menus cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings) plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.) mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel) pluginmenu.amxx ; Menus for commands/cvars organized by plugin adminchat.amxx ; console chat commands antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message adminvote.amxx ; vote commands nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle mapchooser.amxx ; allows to vote for next map timeleft.amxx ; displays time left on map pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands --------------------------- Outher Plugins ------------------------------ admin_fix.amxx ; Acest plugin va reincarca adminii noi adaugati fara a mai fi necesara schimbarea hartii. AdminPrefixes.amxx ; Acest plugin adauga un prefix in chat. bb_basebuilder66.amxx ; Pluginul de Baza BaseBuilder bb_classes66.amxx ; Clase Pentru Zombie bb_ad_manager.amxx ; Acest plugin afiseaza messaje in chat ( colorate ). bb_allow_roundfinish.amxx ; Acest plugin permite jucarea ultimei runde . bb_auto_join_on_connect.amxx ; Acest plugin trimite automat jucatorii la una din echipe. bb_camera.amxx ; Acest plugin ofera 3 moduri de vizualizarea persoanei . bb_gag.amxx ; Blocheaza chatul pe o durata de timp limitata jucatorilor care foloses un lombaj indecent. bb_hook.amxx ; Hook in timpul de construit pentru a-ti aduce piesele mai repede la locul unde iti faci baza. bb_human_races.amxx ; Rase pentru CT. bb_playedtime.amxx ; Poti vedea timpul petrecut pe Server direct de pe GT bb_stuck.amxx ; Te deblocheaza automat. bb_vip.amxx ; VIP frostnades.amxx ; Granade care ingheata. nademodes.amxx ; Gradana care arde (gen molotov). napalm_nades.amxx ; Moduri pentru grandade. ultimate_who.amxx ; Afiseaza admini online cso_credite.amxx ; Sistem de Credite pentru Shop cso_shop.amxx ; Shop cu diverse Iteme + Arme Gold + Arme CSO. cso_balrog3.amxx ; Arma CSO. cso_Etheral.amxx ; Arma CSO. cso_Firecracker.amxx ; Arma CSO. cso_needler.amxx ; Arma CSO. cso_oicw.amxx ; Arma CSO.[/sursa] Comenzi: /revive nume - Reinvii un jucator. /swap nume - Schimbi un jucator de de la o echipa la alta. /guns nume - Redeschide meniul de arme uni jucator. /ban nume - Banezi/Debanezi un jucator de la mutat piese. /class - Iti Shimbi clasa de Ziombie /race - Iti Shimbi Clasa de Builder /colors - Iti alegi cu care sa fie colorate piesele cand le blochezi. /random - Alege o culoare aleatorie... /shop - Deschizi shop-ul. /who - Vezi admini online. /credite - Afli cate credite ai. /credite nume - Afli cate credite are un jucator. Info : Arhiva contine: models / sound / sprites Mape puteti decarca de Aici Am Creat acest Addons folosind doar pluginuri de pe Google.Nu am folosit niciun plugin de pe Serverul Meu. (Nu gasesti pe Google tot ce am eu pe Server. ) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...