cristiii. 2 Posted May 10, 2019 Descriere: Eu cred ca am pus tot(am pus tot folderul care-l aveam in pc(poate)). Imi cer scuze de pe acum, dar nu o sa ma apuc sa modific special pentru extreamcs, pentru ca e prea mult...Am incercat sa-l ordonez cat mai bine, cat mai simplu. Autor: H3avY Ra1n Versiune: 1.0 Descarcare: via google.drive Parola: extreamcs.com Pluginuri: [am sa postez direct plugins.ini(cele active/folosite), pentru ca sunt prea multe in total] [sursa=plugins.ini]Nightcrawler_new.amxx[/sursa] *Se instaleaza direct peste ce aveti(adica peste plg de baza) *Poate am mai uitat de unele, mai vedeti si dvs. *Fiecare plugin poate fi modificat dupa placul fiecaruia! Doar cereti ce si cum doriti(da, ofer suport) *Acest addons a fost testat pe orice versiune & build hlds. Ruland pe amxx1.8.1 & amxx1.8.2 *A fost folosite pe servere publice, cu juctori reali, servere pline, fara a face lag, a cauza erori sau caderi. *Nu-mi place sa-mi postez din creati, fie ele vechi, publice sau private. *Ofer suport(pe gratis)! *Recomand folosirea acestui addons, fiind unul special, unii poate-l veti recunoaste. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...