cristiii. 2 Posted May 10, 2019 Mythological Cache Mod Addons Descriere: Addons cu modul CacheContine: AmxModX 1.8.1 Metamod 1.19 HL-Booster 1.4.6 / LinHL-Booster 1.20 Download: Addons Cache Mod v1.1 [Windows + Linux]Autor: Mythological Team (KronoS & Ice Age 2 & FireFox)Testeri: baryVersiune: 1.1 Pluginuri: ghostchat.amxx      ;Vii pot vorbi cu mortii nokill.amxx      ;Jucatorii nu se pot omori mesaje.amxx      ;Diverse mesaje informative(HUD) ultimate_who.amxx   ;Afiseaza adminii online restart.amxx      ;Comanda de restart in chat (/restart) clean_chat.amxx      ;Comanda de curatare a chat-ului (amx_clear) amx_showip.amxx      ;Comanda de vizualizare a ip-urilor jucatorilor (amx_showip) amx_gag.amxx      ;Comanda de reducere la tacere a jucatorilor (amx_gag/amx_ungag) hpk.amxx      ;Jucatorii cu ping mare vor primi kick cache_mod.amxx      ;Pluginul de baza al modului Cache block_say.amxx      ;Blocheaza comanda say(doar la teroristi) buyzone_remover.amxx   ;Zonele de cumparare a armelor sunt sterse starting_weapons.amxx   ;Strip weapons la ambele echipe + ofera m4a1 si munitie la ct    ;Strip weapons la ambele echipe + ofera m4a1 si munitie la ct ;Melodie la inceputul rundei | Mesaj cand un terorist moare(AI FOST GASIT!) + sunet eventuri.amxx ;Cand un CT pune tinta pe un T , teroristului ii va aprea mesajul FEREA! + screenfade Comenzi: amx_gag jucator timp(in secunde!) amx_ungag jucator/@all(scoate gag la toti jucatorii!) amx_showip amx_clean /restart /admins Grade Admin: ;Owners - abcdefghijklmnopqrstu ;Moderatori - abcdefghijklmnopqrst ;Administratori - bcdefijmnopqrstu ;Sloturi - b Info: *Addons-ul este 90% tradus in limba romana *Am inclus niste cfg-uri anti-lag *Nu am inclus alte pluginuri administrative! *Nu am pus un sv_downlaodurl pentru resurse*Va rugam sa ne contactati in caz ca apar erori , bug-uri*In server.cfg trebuie sa aveti urmatoarele: mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 *Hpk: new HIGHPING_MAX = 125 // set maximal acceptable ping new HIGHPING_TIME = 15  // set in seconds frequency of ping checking new HIGHPING_TESTS = 8  // minimal number of checks before doing anything Modificarile se efectueaza in sursa!  Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...