Daniel 149 Posted September 27, 2024 Salut ! Am creat acest topic cu scopul de-a informa și ajuta jucatorii PUBGM cu un meta vechi destul de controversat al acestui joc , de bine din punctul meu de vedere . Țin să menționez desigur că sunt un player og , activez pe acest joc din toamna anului 2019 (mai exact 18 octombrie) , perioada in care jucai efectiv cu drag și plăcere. PS: Acest topic este scris si conceput de către mine , fără copy paste , prin urmare imi rezerv dreptul de autor ! EYE SHOT (inainte de 2022) La prima prima citire ar părea o chestie banală , simplă sau imposibilă, dar cu ajutorul unor setări puse la punct foarte bine , acest lucru a fost realizabil in prezent. Playerii OG vor știi 100% de acest *meta* care a luat naștere in toamna anului 2019 , când jocul era suprajucat , suprapopular , milioane de playeri activi , iar desigur jocul fiind să spunem la inceput avea si anumite glich-uri sau poate niște secret triks. Printre aceste secret tricks se afla si fenomenul controversat și foarte dorit EYE SHOT care până la sfârșitul anului 2021 cu indulgență era foarte ușor de utilizat . ( mai jos atașez o imagine useless după care vă puteți ghida pentru a practica acest trick , *atenție* , menționez din nou ca acest trick funcționa fără setări speciale) . 1. Accesăm meniul jocului: 2. Dăm tap pe *controls*: 3. Iar acuma vă creați controalele potrivite pentru dv. astfel incât să vă fie ușor să utilizați butoanele (un exemplu): Atenție - controalele de mai sunt sunt DOAR UN EXEMPLU , NU sunt obligatorii , existe zeci de modele de controale sau moduri cum sa vi le creați! După ce v-ați creat controalele intrați in training room , unde puteți exersa acest trick . Un ghid pentru acest trick este să trageți spre dreapta de butonul EYE , de joystick spre stânga , apoi să apăsați pe butonul FIRE. (aveți atașată mai jos o imagine sugestiva + un link de pe yt cu acest trick). Trick buttons: EYE SHOT (Din 2022) Cum am menționat mai sus , acest tutorial se imparte in 2 părți , cea dinainte de 2022 (explicată mai sus) și cea din/după 2022 , iar acum vom vorbii despre perioada din/după 2022. Din acest punct erau nevoie de setări speciale , controale speciale . Până in acest moment parcursul tutorialului este același doar că se adaugă setări specifice dar simple pe care vi le voi arăta de indată. Desigur o scurtă racapitulare inainte de a incepe: Pasul 1 -> Pasul 2 -> Pasul 3 -> PASUL 5 -> dăm la *settings*: PASUL 6 -: dăm scroll pâna jos până ajungem in josul paginii unde scrie *CAMERA SENSITIVITY (FREE LOOK)*: , unde scrie la TPP - 115% , modificam in 200% PASUL 7 -> apoi dam din nou la controls , Pasul 8 ->*advenced controls*: , Dam scroll pana ajungem la *TPP* unde setam la 85 , apoi dam mai jos la AIM FEATURES unde dam pe ENABLE: Iar acuma puteți testa , nu garantez că va merge , dar șansele sunt peste 60% , va atașez un video cu eye shoots.Sper ca a fost de folos ! Atentie: Cum am specificat la inceputul topicului , informatiile sunt scrise si concepute de catre mine , fara vreun copy paste sau etc , prin urmare imi rezerv drepturile de autor! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...