✧ofllinE✧ 185 Posted March 14, 2019 Salut. In acest tutorial va voi spune ce am facut eu ca sa nu mai am lag in CS pe steam. Pentru mine a mers, am ping intre 8-12 si fps 101 constant. In primul rand, mi-am dat un reinstall la steam si odata cu reinstalarea steam-ului am reinstalat si cs-ul. In al doilea rand, in Counter Strike 1.6 la Options -> Video am bifat: Wait for vertical sync Enable HD models if available Low video quality. Helps with slower video cards In al treilea rand, in Steam -> Library -> Games -> click dreapta pe iconita de la CS si apoi Properties -> Set Launch Options am bagat: +fps_override 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nojoy +ex_interp 0.01 -noaafonts -freq 100 -refresh 100 -nofbo -nomsaaaafonts -freq 100 -refresh 100 -nofbo -nomsaa -stretchaspect In al patrulea rand, mi-am facut un config in care am bagat urmatoarele setari: cl_cmdrate "101" cl_updaterate "100" cl_showfps "1" cl_crosshair_size "small" cl_dynamiccrosshair "0" cl_cmdbackup "2" cl_rate "9999" cl_resend "6" cl_dlmax "128" cl_nosmooth "1" cl_timeout "60" cl_weather "0" cl_righthand "1" ex_interp "0.01" fps_override "1" fps_max "101" hud_draw "1" hud_fastswitch "1" m_rawinput "1" rate "25000" sensitivity "5.5" sv_maxrate "25000" sv_maxupdaterate "101" sys_ticrate "150.0" In al cincilea rand, m-am jucat si la setarile placii nvidia, care merg facute si pentru un cs pe non-steam. Click dreapta pe desktop -> NVIDIA Control Panel -> Adjust image settings with preview -> bifam Use the advanced 3D image settings si dam pe Take me there unde punem urmatoarele setari in felul urmator: Anisotropic filterning Off Maximum pre-rendered frames 3 Multi-display/mixed-GPU acceleration Compatibility performance mode Texture filtering - Negative LOD bias Clamp Texture filtering - Quality High performance Texture filtering - Tilinear optimization Off Vertical sync Off/Force off Si cam atat a fost, sper sa va ajute. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...