f0rzaimer 0 Posted July 31, 2019 Descriere: Addons Biohazard 3.2 cu mici modificari, cu clase pentru zombi si extra iteme pentru oameni, addon-ul este pentru windows Conţinutul acestuia: AmxModX Autor: A k c 3 n 7 / 3.2 Pluginuri: bio_witch_zombie.amxx - clasa zm bio_boomer_zombie.amxx - clasa zm bio_smoker_zombie.amxx - clasa zm bio_zombie_stamper.amxx - clasa zm bio_zombie_sting_finger.amxx - clasa zm bio32_sub_blood_color.amxx - culoare sange pentru zombi bio_lasermine.amxx - lasere ;bio32_semiclip.amxx - antiblock bio32_nvg_new.amxx - vedere nocturna nou bio_painsounds2_lite1.amxx - sunete pentru zombi bio_grenade_frost.amxx - frost nade ca in zombie plague bio32_smokeflare.amxx - grenada smoke face lumina bio_ambience.amxx - sunete la inceput de runda bio_parachute.amxx - parasuta pentru oameni multijump.amxx - saritura dubla pentru zombi si oameni GHW_Weapon_Replacement.amxx- inlocuieste modelele implicite cu altele noi bio_shop.amxx - magazin cu extra iteme pentru oameni si zombi wpn_minigun.amxx - arma minigun pentru oameni wpn_cartblue.amxx - arma cartblue pentru oameni wpn_goldenak47.amxx - arma ak47 de aur pentru oameni wpn_watergun.amxx - pistol cu apa pentru oameni Link de download: http://www.girlshare.ro/3489581388.7 Imagini (obţional): Nu am.Daca mai este postat si eu nu l-am vazut,dati cos. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...