Jump to content
Followers 0
Gabriel_

Resurse - Harta Adventure

Recommended Posts

1. Numele tutorialului: -
2. Descriere (Minim 60 de cuvinte, si sa contina imagini): 

Această hartă include un singur jucător sau o acțiune de coop opțiune de până la 4 jucători, 7 jucători care pot fi jucate, dintre care 4 se bazează pe niveluri în Payday 2, pachete de texturi animate, sunete personalizate, magazine de articole, mulțimi personalizate, peste 20 de realizări, 1-3 ore de joc în funcție de stilul de joc, 3 locații importante în care îți vei termina bătăliile (Washington, Shanghai, Las Vegas), ouă de Paști, toate în cea mai înaltă calitate, care pot să fac, ceea ce mi-a împins limitele mele să fie posibil în cadrul Minecraft. Am început această hartă în jurul a două săptămâni după terminarea ultimului, ceea ce înseamnă că mi-a luat 4 luni și jumătate pentru a finaliza. De asemenea, am adus-o pe bunul meu prieten Charlie309, care este un geniu de pachete de resurse fără el, n-aș fi putut să fac această hartă așa de răcoritoare ca atare. În cele din urmă, aș dori să mulțumesc din nou comunității Minecraft și YouTube, dacă nu ar fi fost pentru tine această hartă ar fi fost făcută vreodată așa Multumesc că ai fost o comunitate minunată.

3. Autorul sau:  xAnder369
4. Categorie: Adventure

5. Link download (BukkitDev, SpigotMC, GitHub etc):apasa

6. Compatibilitate (1.10, 1.12+ etc):  1.7 

7. Imagini :mc_maps_payday_2_endgame.jpg?escpb=2